El perquè del 4 CANYES Restaurant al 2014

Què passa quan un arquitecte es reinventa per sortir de la crisi? En època de dificultat econòmica són molts el qui aposten per nous projectes; és el cas d’en Jesús, a qui sempre li ha agradat el bon menjar i el tracte personalitzat. El resultat? Obrir ell mateix, amb la seva dona, la Mercè, un restaurant.

Ara ja fa 11 anys.

Es tracta del Restaurant 4Canyes, situat al Carrer Àngel Guimerà, 45 del Papiol. Ben assessorats, i traslladant la feina d’arquitecte, el Jesús va vendre els seus despatxos i va emprendre aquest repte.

El restaurant pretén ser un referent de la bona cuina al Papiol i al Baix Llobregat. Tot aprofitant un espai privilegiat; s’ubica als baixos de casa seva i s’ofereix a un entorn on es cuida fins a l’últim detall. Disposen d’aparcament privat i una terrassa esplèndida sota arbrat.

El Restaurant 4 Canyes apropa la seva manera de fer a aquells qui vulguin gaudir d’una cuina de qualitat, com la de casa. L’èxit : l’atenció personalitzada i es podria dir que el centrar la carta en l’especialització de la brasa destacant tant pel sabor com per la seva presentació en el plat, ofereixen productes culinaris de temporada, on l’especialitat és l’arròs. Que s’ofereix tant als menús diaris com a la carta i suggeriments dels dies festius.

Un saló amb un finestral totalment abocat a una esplèndida terrassa ombrejada, conforma el menjador. També disposa d’un altre salonet per divuit persones, més privat, on es poden dur a terme reunions de treball amb possibilitat d’audiovisuals, dinars i sopars en grup aprofitant qualsevol esdeveniment, arropats per una col·lecció d’antigues peces de terrissa popular.

El restaurant organitza activitats relacionades segons temporada com són els tastos: d’ànec, d’arròs, de bacallà, de bolets, de carxofes, de confitats, etc.

Una senzilla cuina casolana elaborada amb un genero de primera qualitat, treballats amb ganes de fer-ho bé des de la cuina i servit amb ganes d’agradar al menjador.

Bona estada i bon profit.